Wednesday, April 24, 2013

Hari Lahir Bersama. Mereka Yang Tersayang Part 2

Alkisahnya jam 1135 malam 22 April 2013...aku tengah dok melayan siri Running Man kat lappy dalam bilik...sambil minum milo dan kunyah sekut munchys..huhu..alaa rase macam nak pegi toilet lak...jeng jeng jeng...saat aku bukak jer pintu bilik kan..cer teka ape yang aku jumper...haaaa suspens tak...


Wahhh...terharu sungguh...aku dapat besday gift from bilik sebelah..aka Cik Lels...besday gift ketiga awal utk tahun...cukup terharu..kalau dikirakan..banyak hadiah yang Cik Lels bagi ni..polka dot box yang super cute..penutup warna black and white..box lak warna pink and white..bookmark...novel 2 in 1 'Bila Dah Suka & Bukan Tak Sudi'...


Hadiah pertama terawal sebenarnya aku dapat masa jamuan surprise ofismate aku ni...tu dia...frame putih yang elegan..ala2 beli kat ikea aku gitu...nampak. tak muka aku bagi peace yo!!!..


Hadiah kedua terawal jatuh kepada...haaa tepuk2...baju kurung moden. Jenama butik Peace yang aku pow dari akak aku masa balik kampung last week..ramai orang ingat aku pakai sutera batik crepe tau..haaa jangan memain..mahai ni..rm59.00 jer..offer nak habiskan stok..so aku and akak aku tak lepaskan peluang laa grab jer..akak aku cakap baju ni consider besday gift aku laa...ade lagi sebenonye...kain sulam corak butterfly yang akak aku order online..aku cadang nak tempah untuk baju raya tahun ni..lawa tau...ade mase aku upload laa nanti..

To be continued....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...