Wednesday, May 30, 2012

Trip to Pulau Pangkor Part 2


So...ape ajelakan yang boleh dibuat dan dinikmati dalam percutian singkat @ Pangkor ni kan...
huhuhu...of course lepas chill and take a short nap...kami berdua pegilaa cari tempat makan...
wahhh nasib baik juz jalan beberapa minit...depan resort tu memang pantai Pangkor...macam-macam gerai dan kedai makan yang ade...


Sekadar tengok-tengok dan survey ape yang boleh dibeli buat family and frenz juga buat kenangan...kami pegi makan at warung yang berdekatan...then beli snack untuk dibawa bali ke resort...boleh kunyah2 malam ni kan...hehehe

Malam itu, selepas isyak kami makan seafood at satu restoran ni...but kene berjalan dalam 10 minit from resort...yang pasti tempat makan kami itu memang berdekatan dengan pantai...and the food was delicious...
we was having ikan siakap 3 rasa + udang goreng berlada + sayur kailan = sangat kenyang... then haruslah minum air jus buah kan... saye minum my favourite juice watermelon...huhuhu


After dat sambung jejalan and shopping...saye beli a few souvenir for myself and a beach hat...murah je rm10...hahaha...sempat lagi possing ni...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...