Friday, June 22, 2012

SAVEE Beauty

Savee Beauty??? who is she??? why is she beautiful??? because she wears the Savee Beauty care products...hahaha...sebenonye kan saye pernah laa terbaca tentang produk kecantikan keluaran Savee yang originally from Singapore....

Nak dipendekkan cerita...@ LRT Stesen Masjid Jamek nun...dari Isnin-Jumaat ni bersamaan dengan 18-22 Jun ni...mereka adakan promosi @ a very small booth inside the lrt station...so ape yang buat mata saye tertancap dan ringan je kaki ni nak melangkah is...promotion RM1 only!!! murahkan??? siapa yang tak suke barang-barang promosi and murah ni...nak tau gak kan ape je barang yang worth RM1 ni...wahhhh...so many face mask...dengan pelbagai scent yang berasaskan semulajadi seperti buah-buahan dan bunga-bungaan...


Maka saye pun taknak laa lepaskan peluang...rasenye macamdah lame tak pamper myself dengan dengan face mask ni (setelah face mask yang saye dapat free from Sasa dicilok adik tanpa sedar...uwaaa)...tapi taknak beli banyak2 sangat...cukuplaa saye beli dua face mask...

picts memang kureng memuaskan...balik keje terus cepat2 snap picts coz tak sabar  nak pakai...
terbukti memang besh....scent yang yummy and menyegarkan coz saye beli strawberry scent...hehehe
SUKEEEEE =)

Terdapat banyak lagi product kecantikan khusus untuk kita kaum wanita...from head to toe...so don't forget to singgah at mySavee Beauty.com ni...at least cuci mate je macam saye yang memang suke bab cuci mate ni...wawawa...before terlupe butik kecantikan Savee ni ade @ Sungei Wang Plaza Bukit Bintang nun...saye nak singgah if berkesempatan one day...

2 comments:

Outbound di malang said...

salam kenal ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...

"˙·٠•●♥♥Sha Hieja˙·٠•●♥♥" said...

syee pown bru nk mencubeee murahh glew 2 hinggit ajeww untuk stu blackheads removal,,,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...