Friday, June 8, 2012

Its Time To MakeOver

dulu....
kini....
jeng jeng jeng...
kenapa yer saye seolah-olah bersemangat semula nak berblogging ni...rasenye dah lame sangat tak rajin update blog...godek-godek ape yang patut...snap picts and edit bagi banyak effect...then tepek muke saye banyak-banyak...blog saye kan...suke sayelaa...

sila abaikan luahan di atas...tiada kena mengena dengan sesiapa pun...cuma saye rase rindu nak berblogging bersungguh-sungguh macam tahun lepas....di awal perkenalan dan kemesraan saye di dunia blog ni...tapi takpelah...inilah saje tempat luahan hati yang penuh dengan freedom...tapi saye masih ade prinsip bahawa tidak akan menyelitkan isu-isu sensitif...ataupun mana-mana entri yang bisa meruntun jiwa orang lain...wahhh perkataan yang sangat hebat digunakan...hehehe

sebenarnya picts di header ni...merupakan antara picts terbaru saye...kebetulan pulak i was wearing PINK...maka tersangatlah bersesuaian dengan konsep blog Misz Pinky Eyes ni kan...then dulunya blog ni dengan 3 column...rasenye macam sempit lak kan...bile saye tengok blog mereka yang femes dengan header yang simple but still nice...and mostly 2 column je...nampak neat and tidy...senang nak baca and focus to the entry...also the pictures....saye pun mulekanlah misi dan agenda dengan blog kesayangan saye ni...

rasenye...cukuplah ni kot...buat masa nilah kan...dah banyak sangat meluahkan rasa sendiri ni...
but like i said...i only have my blog...for me to share...and write anything...from the view of my pinky eyes...and my pinky heart...

P.I.N.K

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...