Wednesday, April 25, 2012

Starbucks HARAM???

awal pagi sebelum subuh lagi saya dah online...
tetibe mata tertancap dan tertarik akan satu photo yang ditag di facebook home saye...
logo sebuah coffehouse yangsaye suke gak...tapi dah agak lama tak minum kat cafe tu...
last minum pun dalam pertengahan tahun lepas...well lepak situ tak besh sesorang...
kene ade geng bergossip kan...huhuhu


jeng jeng jeng...
yup it's Starbucks...my favourite ever is Java Chip Chocolate...
so saye mule search @ Google tentang isu halal or haram dari JAKIM...
pelbagai isu dan catatan dari blogger yang lain...
isu ni memang sudah hangat diperkatakan dari tahun lepas lagi...
lepas baca n baca lagi...saya klik satu direktori ni yang memberi jawapan...
klik link di bawah ini...


so readers and bloggers...
semua kesahihan halal dari JAKIM itu ada dinyatakan lengkap dengan tarikh luput sijil HALAL itu sendiri...
jom kite semak same2 kay...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...