Thursday, January 19, 2012

I Got FREE GIFT from PEACE Collection Boutique!!!

toing toing toing...
after balik keje...patutnye terus balik rumah kan...
tapi nape laa kaki ni rase macam nak ke arah Plaza Kotaraya nun...
huhuhu...saje nak melawat butik baju kurung favourite Misz Pinky Eyes tu...
Butik PEACE Collection...yeay kak Shima ade..naseb bek die tak cuti kan...
dia laa salah seorang pekerja butik tu yang rajin dok melayan karenah saye...


pendek kata...die memang dah tau taste dan favourite saye dalam pemilihan fesyen dan warna baju...tapi...patutlaa die dah lame tak tepon saye...coz memang lately ni banyak baju yang not really my taste...so petang ni saye a bit frust...


tapi lagi...kak Shima and Butik PEACE tu memang besh...nak tau sebab pe...
sebab saye boleh dapat free gift from them....even saye tak beli anything pun dari butik hari ni...
hehehehe...saye sangat suke and mwah mwah mwah to kak Shima yer...
really appreciate that...and saye memang deserve dapat free gift ni actually...
first>>>
saye pelanggan tetap mereka....if saye kira sume dah beribu riban dah...awwww
second>>>
saye peramah dan mesra alam dengan mereka...hehehe (puji diri sikit)
third>>>
saye selalu promote butik ni to any of my frenz and even my own sis...
lastly>>>
last time saye datang and shopping @ PEACE tu...
saye perabih rm120 tapi..free gift boleh lak abes stok...
so i assume dat inilah free gift yang patut saye dapat ritu kan...wawawa


dalam kotak...ade kotak lagi...


inilah free gift yang Misz Pinky Eyes dapat rini....sempat lagi tu saye tanye takde ke yang pink in colour...
hehehe...besela lumrah manusia dah bagi betis nak paha...pink colour not available dear...sob sob sob...
ce bukak pe dalam box yang comey ni...jeng jeng jeng...


nak asah kuku Misz PE sampai tajam menikam laa...huhuhu


inilah set pedicure medicure gitu...haaaa ko ade???? takde kan??? ahakzzzz
so jom laa shopping @ Butik Peace Collection...
PEACE you alls!!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...