Saturday, January 21, 2012

Harry Potter Series

Anda suke Harry Potter???
What!!!Nope!!!
rugi wa cakap lu...especially bagi mereka yang suka berkhayal dengan dunia fantasi dan pengembaraan...
macam saye laa siapa lagi...dari alam sekolah rendah hingga sekarang masih suke tonton filem kartun dan fantasi...
tak salah kan...sekadar untuk dijadikan hiburan...bukan nya untuk terus berkhayal tanpa berpijak di bumi yang nyata...
Papa Jr sentiasa teman saye tengok Harry Potter...hehehe


Saye sudah ade koleksi 8 in 1 DVD Harry Potter movies...

1. Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001)
2. Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)
3. Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)
4. Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)
5. Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)
6. Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)
7. Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 (2010)
8. Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2 (2011)


Saye sangat suke...sebenarnya sudah ade koleksi siri Harry Potter ni juz dat not complete series yet...
Percaya tak yang saye sudah mula simpan koleksi movie ni dari saye form 4 dulu...yup ever since the first movie lagi...semuanya bermula daripada pengaruh rakan-rakan sekolah...dan kami sering duduk berborak bercakap mengenai Harry Potter...kemudian saye sanggup beli majalah yang menceritakan kisah Harry Potter ni...waktu itu nak beli buku Harry Potter memang tak mampu laa...huhuhu...tetibe rindu lak zaman skola menengah dulu...waktu itu semua watak dan jalan cerita Harry memang dalam otak laa wa cakap lu...


Till then...to be continued...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...