Thursday, December 22, 2011

Far Away by Nickelback

Far Away by Nickelback

This time, This place
Misused, Mistakes
Too long, Too late
Who was I to make you wait
Just one chance
Just one breath
Just in case there's just one left
'Cause you know, 
you know, you know

[CHORUS]
That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me 
and you'll never go
Stop breathing if 
I don't see you anymore

One my knees, I'll ask
Last chance for one last dance
'Cause with you, I'd withstand
All of hell to hold your hand
I'd give it all
I'd give for us
Give anything but I won't give up
'Cause you know, 
you know, you know

[CHORUS]
So far away
Been far away for far too long
So far away
Been far away for far too long
But you know, you know, you know 

I wanted
I wanted you to stay
'Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
And I forgive you
For being away for far too long
So keep breathing
'Cause I'm not leaving
Hold on to me and, never let me go


Monday, December 12, 2011

Tutorial Daftar Blog Pada Enjin Carian (Ping Blog Di Google, Yahoo dan Bing)

wahhh...
time for tutorial...
jeng jeng jeng...
nape perlu daftar blog kite pada enjin carian 
GOOGLE + YAHOO + BING
TRAFIK UP

so jom check it out tutorial bertajuk 
yang disediakan khas dan istimewa oleh Cik Tomato yang comels ni...
cuma klik pada tajuk entri di atas atau di nama Cik Tomato tu yer...
macih Cik Tom yer!!!

p/s : sharing is caring

Sunday, December 11, 2011

T-ara Boutique Opening

Alhamdulillah...
akhirnya, dengan jayanya...Misz Pinky Eyes sudah punya blogshop sendiri...
hari ini dengan rasminya, Misz PE merasmikan sediri...hehehe
the opening for my blogshop T-ara Boutique...pada 11 Disember 2011...
so you all jangan lepaskan peluang ke blogshop Misz PE ok...
harga sangat berpatutan...buat masa ini masih mempromosikan koleksi handbags...
pelbagai barangan menarik akan dijual pada masa akan datang....jeng jeng jeng
juz klik pada logo T-ara Boutique atau link facebook page kami di bawah...
mari kita terjah!!!!




T-Ara Boutique merupakan butik  handbags dan multi function bag, 
pakaian dan aksesori secara online (akan datang)...
Khusus buat anda semua kaum wanita yang gemar bergaya dan berfesyen...
Tetapi masih mampu menerapkan ciri-ciri ketimuran dan tidak bercanggah dengan tuntutan agama Islam...

Harga yang ditawarkan di T-Ara Boutique sangat berpatutan dan mampu dimiliki oleh segenap lapisan...
Koleksi kami juga turut menjual barangan terpakai ''Garage Sales"(akan datang ) 
yang mana berada dalam keadaan yang baik lagi..

Jika terdapat sebarang pertanyaan, anda juga boleh menghantar emel kepada kami di tiaraboutique333@gmail.com

Anda juga boleh melayari T-Ara Boutique di facebook kami

Friday, December 2, 2011

Perkara Yang Lelaki Harap Kamu Tahu


* Saya selalu fikirkan kamu sebenarnya...cuma tak adalah nak telefon atau SMS setiap kali teringat*


*Saya suka kalau kamu pakai baju yang buat penampilan menyerlah bila keluar dengan kawan-kawan saya*


* Minta saya tanya arah daripada lelaki lain? Perasaannya samalah macam kamu rasa bila saya suruh kamu tanya kawan perempuan mengenai fesyen*


*Menceritakan butiran kitaran haid kamu adalah sama 'menyeronokkan' seperti saya menceritakan sistem perkumuhan saya kepada kamu*


*Kemeja T bundle berharga RM5 yang muat-muat cantik pada tubuh kamu adalah lebih seksi dari pakaian dalam berharga RM100*


*Ya, memang menjengkelkan bila lama kamu bersiap, tapi semuanya berbaloi bila kamu kelihatan cantik menawan*


*Bila kamu bangun untuk ke tandas semasa di restoran, saya akan perhati sekeliling untuk tengok jika ada orang sedang 'mengusha' kamu*


*Jika saya cakap , kamu nampak cantik sejurus berjumpa, maknanya saya cuba beradab. Jika saya cakap kemudian, maknya saya cari alasan untuk merenung kamu*


*Minta saya tolong bawakan beg tangan kamu di tempat membeli belah mungkin meringankan beban kamu. Tapi saya rasa macam sedang pakai skirt, tak macho langsung. Kalau kamu selalu sangat suruh buat, mesti saya rasa meluat*


Sumber ihsan dari Majalah Cosmopolitan September 2011


p/s : so para lelaki...benarkah apa yang tertulis di atas???
mind if you all wanna share...sekadar untuk berkongsi dengan para wanita =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...