Saturday, November 26, 2011

Saye Dapat Gift Kerana Saye Banyak Shopping!!!

wahhh...
tajuk entri yang cambesh jer kan...
bile shopping and spent duit banyak...tetibe dapat hadiah plak...


actually camne eh Misz PE ble dapat gift yang tak disangka dan diduga ni...
as u can see...lame bebeno Misz PE tak update my beloved blog ni...
bukan tak sudi...tapi bz memanjang...
macam2 hal dan perkara yang membuatkan Misz PE terpaksa dahulukan perkara yang lain...




ini lah dia gift yang Misz PE terima...
dua buah coffee cup..satu untuk Misz PE...satu untuk cik abang...hehehe...
sebenarnya bukan kerana Misz PE yang banyak shopping...
tapi orang-orang lain yang banyak shopping melalui Misz PE...
haaaa cane tuh???
menarik kan...sebenarnya, Misz PE join member stokis OSM Marketing...
yang menjual pelbagai barangan keperluan rumah...perhiasan...mekap...pakaian dan etc...
banyak lagi la...so Misz PE menjadi agen bagi barangan yang terdapat dalam katalog yang Misz PE dapat secara percuma dari stokis ni...
maka di atas dedikasi dan keaktifan Misz PE order barang dari OSM...
Misz PE pun dapatlah reward yang tidak diduga ni..even baru join sebulan...
berapa sales Misz PE tuh???wahhh...adelaa dalam ribu riban...jeng jeng jeng


so...with lots of LOVE to all my ofis mate and my housemate...
TQ very much kerana sudi membeli barangan dari katalog yang Misz PE suke2 or saje2 bawak tuh...
oleh kerana banyak spent...so banyak juge point yang Misz PE collect...
tapi sayang rasenye nak gune point and redeem barang...


sebab tulaa entri Wordless Wednesday sebelum ni Misz PE sertakan picts dua keping kad membership...
satu kad member OSM Marketing...and another one member City Explorer yang mana Misz PE boleh redeem my point and pilih barangan yang menjadi pilihan...ala2 Real Reward gitu...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...