Friday, October 14, 2011

SEPET kah aku???

On dat day...my chill day..oppss my chill nite...
tengok movie wif fren...@ Viva...coz ni laa tempat yang paling dekat dengan rumah..hehehe
Before tengok movie of course laa kena isi peyot ni dulu kan...


harus zoom in signboard nye...bukan tukang masak nye...ahakzzz


So my choice is PENANG Fried Station...coz sinilah tempat paling kureng orang...
peyot dah lapar..kang tak sempat mamam kang movie lak dah start...
ahhh...cane tuh???
tapi betol laa kot...paling kureng orang coz maybe paling murah...and bese2 je masakannya...
hehehe...ngengade lak nak komplen2 kan...


lampu kat food court ni so nice...
teringin nak bawak balik rumah..nak gak decorate rumah and my  room kan...


Actually entri ni bukan pasala makan...
bukan pasal movie...or bukan pasal benda lain...
juz about Misz Pinky Eyes yang kononnye...semakin SEPET...
aik...betol ke???ade ''orang tu'' yang cakap tau...


SEPET kah aku???


Betol eh??? aiyak...ni penangan tengok drama korea..then nanges2 laa ni...
dah serupa macam Kassim Selamat kang...
or is it becoz...Misz PE dah less make up biler kuar...
hahaha...correct...malas nak bermekap bagai...
sebabnye saye cuma mahu kelihatan cantik di hadapan insan tertentu sahaja...
wahhh...statement tak tahan...

2 comments:

choclairissa @ intan said...

mane sepet...saye lg sepet :)

Misz Pinky Eyes said...

hehehe...
tapi orang SEPET comey...
saye sukeee....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...