Sunday, October 2, 2011

Misz Pinky Eyes shopping time wif my Big Sista !!!

Last time Misz PE sempat pegi Melaka...
my big sis house...sempatlaa pow ape yang patut...hehehe
tapi ini entri memang totally dah berkulat actually...but who cares...sajer nak paparkan wajah heppi dapat duit shopping...besh kan...u alls ade??? hahaha




Okay...bukan nak berlagak possing kat butik ni...tapi sejujurnya...bukan Misz PE yang shopping...
paper bag tu not mine okies...nape entah bile dah dapat duit rasa sayang nak berbelanja...
siyes tau...dat time Misz PE treat my sis makan sampai kenyang..
but still come back to Kay Ell wif satisfaction...hehehe





before makan harus snap pict dulu...ecece


my sis yang pretend tido kepenatan shopping konon..padahal nak Misz PE belanjer ler tu...
Hari tu jer....we all kuar umah dari pagi...
teman my sis cari barang umah..tapi cian kat die coz tak dapat carpet idaman mengikut warna tema umah die...a bit light green...nak carpet berbulu2 yang sedap landing tu...huhuhu
But my sis still bole heppi sampai ke telinga coz die dapat grab watch baru jenama Ellepse entah betol idok spelling ni...price nye??? biarlaa rahsia...kang abang ipar tau kene bebel kang...hikhikhik


muke orang kaya nak sign debit kad...ish ish ish

menyempat my sis menempek kat belakang nun...huhuhu

2 comments:

Marniey said...

dah lama tak shopping. rindu nak shopping. jeles nya :(

Misz Pinky Eyes said...

hehehe...jom shopping dengan Misz PE... =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...