Thursday, October 6, 2011

ABDUCTION movie featuring Taylor Lautner...

Last weekend Misz PE sempat tonton movie @ Viva Cheras togetha with Cik Mels...
TQ cik coz belanjer I mamam popcorn and air coke...(lepas ni serik nak minum air gas time bendera jepun berkibar coz balik rumah sangat2 sakit perut...Misz PE terpaksa sapu minyak panas then telan uphamol sebijik tau..baru dapat tidur lena...serik+taubat!!!)
Ok back to the movie...''Abduction'' lakonan yang boleh la tahan mantop si abang Jacob ni..
or should i mention  Taylor Lautner si exboyfren Taylor Swift ni...
dan heroin yang comey Lily Collins ( first time tengok awek ni berlakon tapi kening die dalam movie ni tebal semacam...opsssi)..dengan aksi gado2 macho and aksi kejar-mengejar yang besh la gak...layan jer...hehehe
Mengisahkan seorang remaja, Nathan, yang menjadi anak kepada ejen risikan...tanpa pengetahuannya sendiri...dan kerana identiti bapa kandungnya, Nathan selama ini dibesarkan oleh keluarga angkat bagi melindungi dirinya dari sebarang ancaman musuh ayahnya...

sweet je kan...
Konflik mula terjadi apabila identiti dan tempat tinggal Nathan telah berjaya dijejaki oleh musuh ayahnya...manakala kedua ibu bapa angkatnya telah dibunuh...maka Nathan terpaksa melarikan diri bersama rakan sekelas yang juga jirannya, Karen yang turut menyaksikan tragedi pembunuhan di rumahnya...
Maka bermulalah episod Nathan dan Karen yang cuba menyelamatkan diri mereka dari pihak musuh ayahnya...apa yang berlaku seterusnya apabila Nathan mendapat tahu identiti sebenar keluarga kandungnya? bagaimanakah perhubungan Nathan dan Karen yang saling admire?ecece


Over all...Misz PE rase movie ni macam ade kureng sikit kot...sebab...
I prefer Robert Pattison aka Edward Cullen than Taylor Lautner aka Jacob Serigala tu...
ahakzzz...macam takde kaitan je kan...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...