Sunday, September 25, 2011

Nuridutas Enterprise

Alhamdulillah...
Malam tadi rasenye Misz PE dah hampir berpuas hati dengan hasil blog Nuridutas Enterprise...
Tema blog berdasarkan permintaan adalah 'AYAM'...so gambar ayam mestilah ade kan...
huhuhu...kemudian warna tema adalah maroon kemerahan berdasarkan warna business card...



Wednesday, September 14, 2011

Marhaban Ya Baraan

Kaum Banjar...
Pasti biasa dengan adat dan amalan kita yang menyambut marhaban lelaki setiap kali munculnya 
Hari Raya AidilFitri....
ataupun kita panggil ''baraan''...orang Johor sure tau punyer....huhuhu
Amalan yang diamalkan ini dari sejak zaman berzaman lagi...
Iaitu apabila kaum lelaki habis mengerjakan solat sunat Hari Raya AidilFitri...

tawon ni kueh raye Kak Long sponsor...lalala

Monday, September 12, 2011

Cane tuh???

CELCOM sms :
RM0. Plggn yang dihargai, mulai 15 / 9 / 2011, semua pembelian reload & pek permulaan prabayar akan dikenakan 6% cukai perkhidmatan yg berkenaan.
Info : www.celcom.com.my

Sunday, September 11, 2011

Contagion Movie

Malam semalam...
sempat lagi Misz PE bergonjeng with Cik Yats and Cik Mels @ KLCC...
but no for shopping...tengah pokai ni yelaa after raye kan...


Actually mengikut perancangan dan naluri keinginan yang membuak-buak...
Misz PE nak sangat tonton The SMURF tu...
Teringat time zaman kanak-kanak ribena dolu2 kan...
Kite tengok citer Smurf kat tv kan...if tak silap tv2 kot...
sanggup bangun pagi-pagi semata-mata nak tengok si Smurf yang comey lote tu...


Tapi kan...sampai je kat KLCC...The SMURF movie juz ade 3D yang harganya RM21...
terkojut mak!!!
Begitu mahalnya sekarang harga tiket wayang...even 3D dulu if tak silap dalam RM18-19...
After discuss depan kaunter kitorang pun agree la nak tonton movie yang konon macam besh coz tengok para pelakon nya...MANTOP gitu...pada Misz PE la kan...
juz imagine ade Kate Winslet + Jude Law + Gwyneth Paltrow + Matt Damon...
then Misz Pe nampak gak muke yang selalu berlakon dalam Matrix tu...
barulaa tau yang name die Laurence Fishburne...huhuhu


Sunday, September 4, 2011

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2011

Dengan rasa gembira dan terujanya...
Misz PE is back....
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2011 buat rakan-rakan bloggers dan readers....
dan sekalian umat Islam yang meraikannya...tidak kira di mana jua anda berada...
di seluruh pelusuk tanah air dan  di dunia ini...
semoga Aidilfitri kali ini membawa seribu kenangan dan pengertian yang lebih bererti dan bermakna....
namun begitu sambutan raya hendaklah berpada-pada....


di kesempatan ini Misz PE ingin memohon seribu kemaafan...kepada sesiapa sahaja yang membaca entri ini...
sama ada anda mengenali Misz PE in realiti or di dunia siber ini...
andai pernah terlanjur kata dan bahasa....andai pernah melakukan perbuatan yang bisa menyakitkan dan menyentuh perasaan....
maafkan Misz PE yer... 0-0 kay...


muka tak sabar nak pergi shopping raye...
yeay...wajah kegembiraan..
sekejap lagi ade orang yang kene pow dengan saye!!!! lalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...