Wednesday, August 17, 2011

Salam Nuzul Al-Quran...



Salam nuzul Al-Quran buat semua umat Islam...
Seharusnya malam ini janganlah kita terlepas peluang menunaikan solat terawih berjemaah...
Memperbanyakkan bacaan kalimah suci Allah SWT dari kitab suci Al-Quran....
Banyakkan bersederhana dalam menikmati hidangan berbuka...
Jangan membazir seperti gambar di bawah...huhuhu



nescafe panas ni memang besh...dan habis...but mihun goreng ayam yang besh ni separuh je boleh makan...

french fries yang makan tak sampai separuh pun...rasenye tak payah order pun takpe...ish ish ish

banana split yang besh.,..tapi makan 3 suapjer...naseb bek ade Adeq yang bagi licin...ish ish ish

p/s : jangan ikut macam Misz PE yang makan macam-macam...tapi tak abes...dah tahu gigi dan gusi masih sakit..tetap nak order ape yang teringin...membazir amalan syaitan...

2 comments:

Orang biasa said...

sedapnyeee semuaaa....

Misz Pinky Eyes said...

tapi semuanya tak abes...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...