Tuesday, August 23, 2011

PEACE Collection is Misz PE choice

Baru bangun dari tido...pelik betul Misz PE ni...tadi dah tertido kepenatan...
sampai berbuka pun simple jer...memang kurang mengenyangkan...dan tadi barulah lepas berbuka juadah yang sebenar2nya...kenyang bangat nih...memang cari masalah betul Misz PE nih..gamaknya tido lewat tengah malam laa takpun bole terus sahur je kang...hehehe


name die Papa Junior...die la bantal busyuk Misz PE...comey kan die...
sayangnye die tak bole pakai baju PEACE Collection...hehehe


Sebenarnya kepenatan Misz PE petang tadi berbaloi2 kerana dah dapat baju raya kedua...cukuplah dua pasang kan tahun...beli katne???haaaa...ni yang nak di story mory nih...
Misz PE favourite butik ever since tahun 2008 lagi...
butik PEACE Collection...


Apa yang menarik dan membuatkan Misz PE setia membeli pakaian baju kurung ready made di sini??? percaya tak, baju Misz PE kerja 80% (baju kurung) adalah dari PEACE Collection???
KENAPA???


design dan warna baju yang cantik menarik tertarik kau memang daboom!!! siyes tau...
pelbagai pilihan dan pelbagai saiz boleh didapati...bukan sahaja baju kurung ready made, malah blouse dan kemeja, seluar jeans dan slack juga skirt dan terbaru koleksi tudung awning dan selendang...
setiap kali anda beli pakaian RM150 dan ke atas, pasti ada barangan percuma dan cenderahati dari PEACE yang boleh disimpan dan digunakan...Misz PE pernah dapat gelang tangan kristal, 2 jenis design purse wanita jenama PEACE dan cermin bulat yang diperbuat daripada bahan metal berkualiti (siap ada kotak lagi)
harga yang cukup berpatutan...malah boleh join membership PEACE Collection yang dibuka setiap tahun pada bulan Mei sahaja, dengan setiap pembelian RM200 ke atas...dan boleh dapat 10% diskaun setiap kali pembelian dengan keahlian...ahli juga tidak memerlukan kad untuk ditunjukkan di kaunter bagi membuat bayaran, hanya perlu nyatakan no kad pengenalan...
bagi mereka yang bukan ahli dan tidak berpeluang menjadi ahli PEACE Collection lagi...masih boleh mendapat 10% diskaun dengan menggunakan kad kredit atau kad debit dari Maybank
Butik PEACE Collection terdapat banyak outlet dan branch di seluruh Malaysia...
di Kuala Lumpur saja yang Misz PE tahu di Plaza Kotaraya dan The Mall...di Batu Pahat kampung halaman pun ada...tu yang besh...di negeri-negeri lain nanti Misz PE akan cuba dapatkan listnya...ecece...baik
hati nih...
layanan yang mesra dan memuaskan setiap kali pelanggan berkunjung...
lagi2 dengan orang macam Misz PE nih...hehehe
ini berdasarkan pengalaman Misz PE yang dah berkunjung ke butik PEACE di beberapa branch yang berbeza


p/s : terima kasih buat team PEACE Collection Kotaraya 
terutamanya Kak Shima yang sentiasa bagi layanan mesra dan memuaskan...
juga sering telefon Misz PE bile ade stok pakaian yang baru...I LIKE!!!

7 comments:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

dear betul la layanan kat peace collection mmg memuaskan, baju yg akk nk beli terketat dia sanggup bukakan jahitan belakang tu..harga pun ok siap dapat free gift abis 400 kat situ pun xpe..

Misz Pinky Eyes said...

haaa...kan Misz PE dah cakap dah...
betol kan kan kan... =D
pernah juge Misz PE beli saiz baju yang besar cket then lengan die labuh...
kebetulan boss die ade then offer ble alter for free coz that time Misz PE borong sakan..hehehe

hamzah ian said...

pinjam papa junior jap

Ain Atika Zailani said...

kite tak pernah beli kat butik tuh..huhuhu=)

Misz Pinky Eyes said...

Hamzah Ian : hehehe...mane ble bagi pinjam...
Ain : lepas ni jangan lupe pergi ke butik tu yer...then bagitau Misz PE pendapat anda...

Anonymous said...

salam..nak tanya misz pinky..harga baju beza tak dekat butik peace outlet dengan peace.my online?..kalu beli online above rm100 free postage..kalu harga member byk ka diskaun dpt?

Misz Pinky Eyes said...

tentang harga online Misz PEtak sure...
tapi if anda jadi member...anda akan dapat 10% for each items...murah and jimat kan???
furthermore...if beli @ butik terus...
anda akan dapat free gift...but depends on promotion...sometimes spent over rm150...sometimes over rm200 baru layak dapat free gift yang sentiasa bertukar-tukar...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...