Monday, August 15, 2011

Misz PE in BLACK...

Toing toing toing...
Entri ini sebenarnya udah lewat beberapa hari pun...
But ade aku kesah???hahaha
Saje je nak tunjuk muke terbaru Misz PE after berpantang beberapa hari dek penangan gusi yang membengkak...
dan gigi geraham bongsu kesayangan yang beria nak menumbuhkan diri mereka di ruang sempit mulut Misz PE ni...
adehhh....
Maka inilah hasilnya makan bubur nasi ayam air tangan sendiri beberapa kali...
plus tidak mengunyah dengan ganas dan rajin berkumur-kumur...wawawa

sesekali possing maut tak maut sangat @ LRT station...hahaha
Maka hari yang penuh bermakna ini...perlu diraikan dengan bergonjeng wif my little sis...
Planning awal nak jejalan @ Masjid India survey and beli ape yang patut...
ehem2...beselaa tudung and shawl buat my little sis ni...
tapi sebenarnya untuk diri sendiri je yang lebih...hehehe

But..Misz PE memang tak tahan bile adik pompuan beta seorang ni ajak bergonjeng @ Times Square...
Juz Misz PE tak sempat nak possing sakan @ Times Square nun coz rasenya decoration Raya Theme totally kureng menarik...
so lebih baik kitorang jejalan cuci mate dan cuci duit...hahaha

Maka dengan bangganya Misz PE sempat grab dress dari fabrik denim paras lutut... I LIKE..tak sabar nak pakai...huhuhu...Adeq lak dapat lak beli t-shirt dengan price rm10 = 2 pasang...murah giler kan...jimat duit mak!!!hahaha

Adeq dengan rambut baru die...kang repot kat mak abes ko!!!hehehe
Then...after g Times Square...menyempatkan diri berbuke @ KFC Central Market...
but terkilan sikit la coz buat pertama kalinya Misz PE tak mampu nak abeskan snack plate dengan 2 ketul ayam and coleslaw patik tu...huhuhu...naseb bek de Adeq yang sudi kasi licin...hehehe

biler boleh mamam nih????hikhikhik

p/s : cik Gigi Geraham Bongsu, cepatlah anda tumbuh dengan cemerlang supaya Misz PE boleh mamam banyak2 and licin macam selalu yer !!!!

2 comments:

NOR ERNA SHAFIQAH said...

misz PE cntik la...:)
suke tgok...

Misz Pinky Eyes said...

cik Erna pun comel la...
suke tengok juge... =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...