Saturday, August 27, 2011

Miss Chubby Mubby...Awww

Waduh2...
lama tak update blog keCINTAan dan kesayangan Misz PE ni...
almaklumlah bila dah balik kampung...banyak perkara yang perlu lebih diutamakan...
ecece...bak kata orang anak yang berada di perantauan...baru pulang...
maka tanggungjawab perlu diutamakan...


kemas rumah...memasak...kemas rumah...makan...minum...
kemas rumah...tengok tv..dan makan lagi...menguyah lagi....
wahhh...raseye berselera bebeno bile makan dengan family kan..
berganda-ganda kenikmatan dan kesedapan yang dirasakan...


Agak-agaknya jika Misz PE terus-menerus dengan habit macam ni...
muka Misz PE for sure mure pure berubah mejadi insan yang sangat comey lote nye...
kalah Lisa Surihani wa cakap lu...
eh silaplah...nak wajah selebriti muslimah macam Irma Hasmie ke...
Fida ke..Wardina ke...hehehe


lihat wajahku...sungguh comel kan??? ecece

2 comments:

Darlisya said...

haha,kelakarlah muka Miss PE. pandai edit. btw, Selamat HAri Raya. =)

Misz Pinky Eyes said...

dear Darlisya...
hehehe...TQ...
Selamat Hari Raya to u too...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...