Friday, August 5, 2011

Harry Potter...dah abes....siapa Voldemort sebenarnya?

Emm...lame sangat  rasanya tak update blog dengan bebelan panjang lebar ni..
juz for sharing bout last two weeks, Misz PE sempat dan menyempatkan diri tonton the latest and the final episode filem Harry Potter yang Misz PE ikuti dari zaman sekolah menengah sampai sekarang...

Semua sequel movie Harry Potter sudah Misz PE ikuti but juz tengok kat tv and dvd jer...
so diz final episode rase macam excited sangat nak tengok movie ni wif my pals kat cinema...

Actually diz entry bukan untuk Misz PE share tentang sinopsis or ending Harry yang akan beranak pinak tu...
apepun Misz PE cukup puas hati dengan ending dan jalan cerita movie itu sendiri...
juz tak sangka sangat-sangat yang rupenye Prof Snape tu baik orangnya dan cintakan mak Harry hingga sanggup  bergadai nyawa demi cintanya...ouchhh

back to the topic...well, apa yang kita tonton dalam semua filem Harry Potter ialah watak ahli sihir yang jahat Voldemort itu...agak mengerikan dengan wajahnya yang kurang perfect nak2 lagi tang idung die tuh...dengan urat-murat yang bersimpul kat kepala...fuh macam nigthmare je kan...gulp...

see u in ur dreams!!! oh no!!!

tapi tahukah you all siapakah sebenarnya di sebalik wajah ngeri Voldermort tu???
awww...sebenarnye tersembunyi wajah seorang hero kacak yang rasenye you all pernah tonton lakonan beliau sebagai hero...mari tepuk amai-amai beramai-ramai!!!!
nampak kan kehenseman Voldemort yang sebenar...ngeh ngeh ngeh

pelakon yang dimaksudkan ialah Ralph Fiennes hero dalam filem Maid in Manhattan yang berlakon di samping JLo tu...yup...its him...mulanya bile Misz PE dapat tahu (setelah search di internet kerana kagum dengan suara misteri Voldemort tu), i was totally shocked and amazed...coz i love him in Maid in Manhattan...hensem bangat...cool bangat....


@ Maid in Manhattan...cool and macho man...


masa muda hensem...dah tua pun tetap hensem...


nak titon...nite...

3 comments:

Anonymous said...

Link ехсhаngе іѕ nothing elsе howeνеr it is just ρlacing the other person's weblog link on your page at appropriate place and other person will also do same in support of you.

Feel free to visit my webpage: chatroulette

Anonymous said...

When I initially cοmmented I ѕeem to havе clicked on the -Notіfy me
when new comments are aԁded- cheсkbοx and now еνerу time a commеnt іs aԁdеd I recеive 4 emаіls wіth the ѕame comment.

Perhaps therе is an easу method you are ablе tο rеmoѵe mе from that ѕerѵice?
Many thanκs!

Viѕіt mу blog ... video chatting

Anonymous said...

What a mаterial оf un-ambiguity anԁ preseгvenеѕs οf precious eхpеrienсe
about unprеdicted emotiοnѕ.

Feеl frеe tο surf to my pagе;
Preventing premature ejaculation

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...