Monday, August 22, 2011

Hari Ini Dalam Sejarah...Misz PE dan Blogger Otai...

Waaaahhhhh!!!! Sebenarnya perkara ini berlaku pada Misz PE malam tadi...
Namun mata ini, rasanya dah cukup berat dan bantal busuk pun sudah memanggil-manggil...
So entri 'Hari Ini Dalam Sejarah' terpaksa Misz PE tunda untuk dicoretkan selepas balik dari kerja...dan selepas waktu berbuka...


Misz PE terharu dan cukup tak sangka sebenarnya...memandangkan masih sedar diri sebagai blogger yang baru dan entah ape2 ni...sekadar menulis untuk tujuan berkongsi pendapat, info, tips dan juga catatan diari harian..
Tapi rasanya ada juga perasaan berbangga dan sukeeeee sangat dari malam tadi...pagi tadi...membawa ke petang sampai sekarang masih lagi tersenyum sampai ke telinga rasanya...siap sorang ofis mate Misz PE tanya, ''Ann, ko ni aktif hari ni...ko amik dadah ke ape???'' hehehehe...
Kenapa? Mengapa? Bagaimana?
Hanya Misz PE seorang yang cukup memahami dan mengerti...


Weh, panjangnya entri aku nih???huhuhu
Sebenarnya rasa segan dengan seorang blogger otai tu masih menebal...
yang Misz PE cukup admire + kagum dalam usaha dia memajukan dan mewarnai dunia blog Malaysia ni...yelaaa...saye kan budak baru belajar...sob sob sob

Abang Ben jangan mare eh...Misz PE buat entri ni dan letak header ni...PEACE


Sape lagi kalau bukan Abang BEN ASHAARI!!!!
(klik link untuk terjah blog Santai Bersama Ben Ashaari)
Meh tepuk beramai-ramai...sebabnye...
Abang BEN sudi jadi follower blog MISZ PINKY EYES yang rasanya serba kekurangan ni...



Mulanya, malam tadi mata memang rasa macam tak percaya tatkala terpandang jumlah follower yang bertambah...kemudian terselit satu wajah yang possing nya cukup Misz PE kenal...
Ehhh ni macam muka Abang BEN ASHAARI tu!!!
Masih tak percaya lagi...Misz PE siap klik gambar follower dan tengok link die...
Wahhhh...betol laaahhh!!!


Buat Abang Ben...
segan Misz PE...hehehe...ni dah macam malu2 Garfield + Hello Kitty skang ni...
TERIMA KASIH kerana sudi melawat blog MISZ PINKY EYES
dan seterusnya menjadi follower...



p/s : suke dengan blog Abang Ben yang padat dengan tips dan nasihat buat blogger yang baru...
juga pelbagai segmen yang menarik buat blogger baru macam Misz PE ni...
lepas ni nak join segmen Abang Ben...yeay!!!

4 comments:

BEN ASHAARI said...

tqqq pinky :) :)

Misz Pinky Eyes said...

you are welcome very2 much Abg Ben =D

imz@cik yan said...

nak juga abg ben ..jenguk,singgah , duduk kat blog kita
lagi bagus kalo die dok follow blog kita..
tapi apakah daya, kita tahu kita siapa..huhu :(

http://bajetrambutchantek.blogspot.com/

Misz Pinky Eyes said...

Cik Yan...
jom kite jadi blogger yang tegar...ecece
majulah blogger untuk negara...
PEACE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...