Tuesday, August 9, 2011

Gigi Geraham Bongsu Misz Pinky Eyes!!!

Akhirnya...
setelah berbual dan berborak dengan ofismate...baru laa Misz PE notice and sedar...
yang since last week Misz PE sakit tekak yang amat sangat...
hinggakan setiap kali telan air liur boleh rasa kedua-dua belah telinga sakit yang mencucuk-cucuk...
cuma Allah SWT sahaja yang tahu...
Then demam...badan seram sejuk setiap malam...pening-pening...


Dats the Wisdom Tooth Syndrome!!! uwaaaa....
yup...gigi geraham bongsu...
kalaulah ade dentist yang hensem macam Lee Dong Wook ke..Johnny Depp ke...bahagia dirasakan...hikhikhik

Misz PE takot jumpe doktor gigi...tak sukee....tolong lah faham...
tapi kesakitan yang amat skang memang cukup menyeksakan bila gusi mula membengkak...
Uwaaaa!!!
Nak makan pun susah...selera hilang walhal perut ni kelaparan menyanyikan lagu dangdut...

p/s : masih lagi kesakitan gusi yang membengkak tak surut-surut ni...
dan masih lagi tiada kekuatan nak jumpa doktor gigi...uwaaa

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...