Friday, August 19, 2011

Fesyen Denim...Anda Suke???

Toing toing toing...
Mungkin Misz PE ni kirenye cukup dah ketinggalan zaman kerana baru nak terbuka mata tentang fesyen denim ni...
I mean blouse and dress yang material daripada kain denim jeans yang lembut...
Warna pun cantik jer ala2 jeans yang memang kite pakai tuh...
Actually fesyen denim memang dah semakin meluas ever since seluar jeans diperkenalkan...
Even ada artis daripada luar negara malah dalam negara yang memakai fesyen denim ini ke majlis dan acara red carpet...

So nak dipendekkan cerita...
Last week Misz PE sempat grab satu blouse denim yang telah mencuri hati ini at first sight gitu...
Very nice and affordable...bile pakai alahai ngam-ngam je kat badan ni...hehehe

sile abaikan gambar frame yang ade tu...huhuhu..
pict ade kureng  sikit coz  snap gune my BB jer...

Blouse ni panjang paras lutut..but Misz PE tak sempat lagi nak pakai keluar (teringin nak pakai time dating..gatai aku nih..huhuhu)
Dengan baik hatinya Misz PE sertakan beberapa picts fesyen denim yang sesuai untuk wanita..
Nwae, TQ so much Encik Google.. taraaaa





p/s : gayakan denim blouse anda dengan aksesori yang menarik 
dan bersesuaian dengan imej muslimah kita..
pasti nampak cantik dan menarik...

4 comments:

iedaurora said...

ieda pun banyak koleksi baju denim, nampak stylo kan...

Misz Pinky Eyes said...

wahh bagusnye Ieda...sure Ieda nampak cantik bergaya dengan denim kan..
ditambah dengan aksesori macam belt...lagi comey kan... =D

miss inna said...

skrg tudung pun dah ada yg jenis kain denim nie..tp inna blom ada lg koleksi pakaian dr kain denim nie...

Misz Pinky Eyes said...

yup tudung pun dah ade dari kain denim...fesyen sentiasa up to date...
rasenye tak salah kan asal masih kekalkan imej yang bersesuaian..
so lepas ni Miss Inna jgn lupe dapatkan koleksi pakaian dari kain denim pule yer =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...