Saturday, June 25, 2011

"Myeaqma 1st GA"


Wahh Misz PE terharu kerana telah ditag oleh adik Ernaiqah untuk join 1st GA di blog Myeaqma. Suke2...TQ adik Ernaiqah...Join ramai-ramai besh ni...
teringin gak Mis PE nak menang hadiah misteri GA ni...
Mari kita baca all the terms and regulations...huhuhu

Syarat-syaratnye:


>>> follow blog ni - DONE

>>> buat 1 entry bertajuk "Myeaqma 1st GA" cerita apa je pasal Myeaqma 
masa 1st time korang bukak blog die ni - DONE (SEPERTI DI BAWAH)

Saat terpandangkan wajah cik adik Myeaqma yang manis..
rasanya dia cukup bertuah kerana punyai bentuk wajah ibarat buah delima...
wajah yang kecil dan comel...
maka segala bentuk dan gaya tudung sesuai dan cantik dikenakan di wajahnya...
Juga, gaya possing makan aiskrim ni memang nampak menyelerakan la...
lepas ni Misz PE nak makan aiskrim jugak la...hehehe


>>> letak banner kat entry dan sidebar lepas tu linkkan ke entry ni - DONE

>>> boleh tag 2 orang kawan korang. (lebih pun takpe. lagi suka!) - DONE
Misz PE nak tag 2 orang blogger ni :


>>>ouh jangan lupa komen dekat entry ni then letak link 
supaya Myeaqma boleh tengok blog korang - DONE

>>> tarikh tutup adalah pada 30 JUN 2011 pukul 12 tengah malam - SEMPAT LAGI NI

>>> hadiah akan diupdate kemudian - WAITING

3 comments:

spider_gurl86 said...

tq yea tag kita

Misz Pinky Eyes said...

u r welcome...dun forget to join...

MyeAqma said...

thx join... gud luck eyh~


p/s: anade muke kite mcm delima. ni dh mcm buah plum je ni haa sbb bulat sgt.. hiks!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...