Sunday, June 26, 2011

Misz Pinky Eyes @ ViVA

Mari kita beramai-ramai ke ViVA...
Sebuah shopping complex yang baru terletak di Cheras dan
berhampiran dengan Stesen LRT Miharja...
So sangat mudah untuk ke sana kan...
Well, what i can say is tempat ni memang besar dan kebanyakan kedai
menjual perabot dan alatan rumah...
memang sesuai untuk mereka yang baru nak mendirikan rumahtangga
or even untuk pilihan sekeluarga...
Kat sini pun ada panggung wayang MBO tau...huhuhu

Macam biasala, Misz PE went to ViVA last Friday Nite with Cik Lels and Cik Mels...
Niat di hati saje nak jejalan dan makan la ape lagi...hehehe
Nak tau Misz Pe makan ape?...juz tunggu the next entry bebeh...

perkataan ViVa terlindung dengan kepala laa..hehehe


tadaaaaa!!!

rasa macam gayat atas jejantas tinggi ni...

amboi Cik Lels tengah bz bagi repot tu..huhuhu

ruang legar di bawah ViVA

sebelum kite round tempat ni...baca information map dulu...

duduk jap eh...tunggu Cik Mels lum sampai...

i can touch the world...
p/s : entri @ ViVA yang penuh dengan picts and possing from Misz PE ni...hahaha

2 comments:

Laila Majuhul said...

hehehe...like this moment fren..miss u (04 july 2011 - 1920pm)

Misz Pinky Eyes said...

semalam baru lepas pegi ViVa lagi..but tak dapat amik picts kan..huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...