Thursday, June 23, 2011

Misz Pinky Eyes New LOGO

Yeah!!!!
Dengan ini dipersembahkan Misz Pinky Eyes new Logo which is design 100% by Misz PE, myself..LOL
Actually lame dah nak buat projek ini but totally terbengkalai coz of my mood swing ni..huhuhu

the symbol of me, myself as Misz Pinky Eyes


pink pong...huhuhu
So lets me start with a little brief 'bout my new logo...
the colour of course PINK okay...nama blog pun Misz Pinky Eyes kan...
Apa pict kecik2 tu eh?
okies...Misz PE put 4 ikon yang melambangkan diri and blog Misz PE ni...
high heels + tote handbag + shades + lollypop = Misz Pinky Eyes
nampak tak???hehehe...
well macam ni...heels and handbag is my love..ikon fesyen and style for girls and women..rite?
then...lollypop..is sweet...and kiut...like Misz PE ni..hahaha (jangan mare)
lastly the shades, refer to myself yang always hide and camouflage ni...awwww

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...