Monday, June 13, 2011

Bila Rindu kan Ku Sebut Namamu...

Rindu awak...
Awak rindu saye tak?...
Awww soalan macam gedik je kan...
Lain la if kita tanya hubby kite ke...encik tunang kite ke...
Takpun yang memang konfem boyfren kite kan...
Ni tak...saje tanye ngengade kat orang yang tetibe kite rindu sangat-sangat...
Misalnya dekat someone yang belum kite declare any type of relationship lagi...
Not officially yet...

But..bukan satu kesalahan kan...mane lah tau orang tu pun tengah layan rindu dan angau kan kite ni..
Tengah peluk bantal bushuk sambil guling-guling bayangkan wajah kita yang senyum memalu garfield...
Takpun die tengah teringatkan saat die dok skodeng telatah kite tanpa kite sedari...
Sebenarnye kite yang macam tu...jadi kite harap dan berangan yang die pun akan buat dan rasa sama macam kite kan...tapi tu untung je kalau kite ni bukan stock bertepuk sebelah tangan...
Tepuk tepuk tepuk...

Bila kite rindu...kite selalu malu nak mengaku...
Takut lah...bimbang pun ade...
Kalau kite je yang rindu...die?
Yelaaa siapalah diri kite ni nak dibandingkan dengan awak tu...
Kite tak comey..tapi wajah kite manis...tak jemu dipandang...ece
Kite tak kaya...tapi kite tak mengemis dan mintak sedekah...juga tak makan gaji buta...
Ngeh ngeh ngeh...

Macam ni jelaaa eh...
Awak...
Kite rindu awak tau...
Kite tunggu sampai awak bagitau awak rindu jugak...



p/s : entri RINDU yang entah ape-ape entah...huhuhu
tiada kaitan dengan sesiapa sahaja sama ada yang hidup mahupun sudah tiada...
kecuali bagi mereka yang terasa...ouchh

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...