Saturday, May 14, 2011

Tatkala Kebosanan Melanda Diri

Today is Saturday...
boing boing boing...
bangun pagi2 je rini Misz PE rase perut memulas-mulas yang amat sangat..huhuhu..
seingat Misz PE last malam tadi minum susu  dutch lady  wif honey then campur milo cket...cket je...

Then rase lapar and mengidam KFC lak...Cik Lels jom kuar g mamam KFC yuk?huhuhu
Beres...so we all plan nak bertolak dari umah dalam kul 12...lagipun kat Masjid India rini de pasar...wawawa
Actually bukan nak pegi shopping or nak makan KFC sangat pun...juz rase bosan dengan schedule harian..
buat benda yang same je...then ngadap muke orang yang same je..huhuhu

So if u all rase bosan kan...pe yang u all buat???
Nak shopping bagai ni dah pertengahan bulan dah...so kene jimat cket kang makan pasir lak kang akhir bulan..
Maklumlah Misz PE ni makan gaji...lets go window shopping...but then..kite pakai sempoi2 je eh...
maka Misz PE pun bersiap dan taraaa...
warna taik cicak aka black n white yang jadik pilihan...pakai je tudung 2 layer NurKasih..then blouse Latina with black cardigan made in Thailand @ Melaka Central...tight slack Voir...white bag Elle...yang paling besh selipar jepun Roxy ciplak RM10..huhuhu

huhuhu...dedaun pun jatuh berguguran...
 
Sampai kat KFC je..nak mamam pe eh...Misz PE favourite of all time of course Snack Plate Spicy Chicken...but diz time nak try Chicken Chop with mushroom soup...lalala
ok cik, semuanya RM10.50 ye...baguih2...so malam ni kene diet balik tak yah mamam berat2...coz berat Misz PE dah makin bertambah rasenye..adehhh

fork n knife, made from plastic..juz imagine...Misz PE ni ganazz ni...kang patah lak...yargh


its finger licking good...lalala

Cik Lels...lepas ni pegi Watson yuk...nak beli body losyen laa...dah abes dah...walhal bole je beli kat supermarket Hero depan rumah nun..saje je nak tambah point Watson member card...u all ade x? hehehe

Sambil2 tu...kite possing sakan kat Central Market ni...biarlah orang tengok dua orang aweks ni possing bergambar...dari stesen LRT..ke KFC..ke Kasturi Walk...baguih2...hati yang tadinya rase macam bosan terubat sikit...percayalah apatah lagi menatap wajah we all yang di snap tadi dengan kiut miut nye possing...lalala

Chop2..kan dah bagitau tadi ade pasar rini kat Masjid Jamek..jom sambung jejalan jap...
Tapi jangan sibuk nak bergambar coz sekarang ni macam2 kes...even ade member kepada member Misz PE telah diragut begnya tatkala sibuk berjalan dan bersuka ria dengan rakan waktu shopping di area Masjid India tu...so be careful kay..apatah lagi kes orang simbah asid yang kecoh dan hangat diperkatakan...

Hujan mula turun renyai2...aik macam nak suruh Misz PE singgah jap je ke kedai tudung favourite Misz PE...
NurKasih..tepuk2...setelah mencuba dan membelek tudung 2 layer yang berkenan, maka Misz PE berjaya menambah satu lagi koleksi tudung segera ni..hehehe...hati rase puas dan besh...

So ape kate kite balik rumah..then tengok picts tadi kat lappy..then edit sikit...
After dat tulis entri baru ape yang mengisi masa dan ruang kebosanan Misz PE for today...
Dun forget to try again tudung yang baru dibeli di depan cermin bilik dengan rase puas hati dan tersenyum seorang diri..ngeh ngeh ngeh...

2 comments:

The Crows said...

yummy yummy... cdapnye kfc ituuuu.. ni yg kecur liur tgh2 mlm ni..

Misz Pinky Eyes said...

huhuhu..
bukan malam, dah pagi dah ni...
mari2 makan KFC ye esok The Crows...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...