Tuesday, May 10, 2011

My Heppi Sweet 26th Besday

Jeng jeng jeng...kantoi dah umur Misz PE...tarikh keramat dalam hidup Misz PE ialah 23 April...
Maka sudah lebih suku abad + 1 tahun = 26 tahun lah Misz PE lahir di dunia ini...

Tiadah yang lebih bermakna selain daripada ucapan ulang tahun daripada keluarga, insan istimewa, sahabat handai, rakan taulan dan kenalan semua..TQ so much..i love u guys very strong..ngeh ngeh ngeh...

Lama udah nak wat entri khas sempena my besday last time...but all the picts masih lagi tidak sampai ke tangan beta ini..maka terpaksalah ditunda sehingga ke saat ini...

Actually banyak sekali benda yang buat Misz PE surprise on my besday diz time..
First and foremost, off course from emak yang telah bagi besday gift in advance...lagi 3 hari nak sambut besday dah dapat present...sob sob sob...time tu Misz PE amik cuti seminggu coz nak jage emak kat kampung...emak kesayangan Misz PE telah menghadiahkan sepasang subang emas spesel for me...awww...so sweet emak..LOVE u till death...but yang sedihnya emak kurang sihat so Msz PE pergi kedai emas dengan ayah je...sedih kan...then Misz PE pilih with ayah, mana subang yang paling berkenan...tak sangka taste ayah same lak dengan Misz PE...huhuhu..but...tak dapat nak upload pict la coz dah selamat di cuping telinga ni..malas nak cabut2 dah..hehehe

Nak ditambahkan surprise lagi nih...sampai saje di rumah @ KL nun...bukak bilik je ade besday gift from Cik Lels...so cute..TQ so much Cik..the gift is as cute as u..hehehe..pink lagi..then siap dapat note yang ade besday cake spesel for me in fridge...wow...but sori again coz besday gift tak dapat nak upload...juz the kiut miut cake...



Nak tambah lagi surprise ni..bole???...bole laa...hehehe...
On last 27th April...ade jamuan khas untuk akak ofis yang nak bersara...so kami reramai pakat2 la nak beli kek...kuih-muih...buah oren lak Misz PE sponsor...yang lain dak2 lain sponsor dah so Misz PE offer laa apela yang belum disponsor...banyaklaa makanan on dat day sampai Misz PE siap tapau bawak balik..jimat..hikhikhik..

Bile semua makanan dah siap sedia terhidang, kami semua juz waiting for the cake...Cik Mels sampai je dengan 2 buah kotak kek..satu besau..satu lagi medium...so Misz PE ingat la kek ni dua tingkat...fuhhh macam kek nak kawen lak...then Cik Mels bole lak suh Misz PE bukak the medium cake box tu...
OMG...its says ''HEPPY 26th BESTDAY MISS ANT''...wahhhh...akukah orang itu???Miss Ant? yang manis macam semut...hahahah...Misz PE totally terkujat..ecece...kalaulaa muka time terkujat tu kena snap...memang siyes buruk..huhuhu...its so tasty coz its yogurt and strawberry flavour...pink lagi..huhuhu







p/s : TQ so much buat semua yang wish Misz PE...
and buat mereka yang beri present but tidak ditulis di atas...
with lots of L.U.R.V.E

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...