Thursday, March 17, 2011

Saye SAYANG CINTA Saye

Hari ini 17 haribulan..saye hampir lupe hari ini hari 'ape'...saye ingat tarikhnye cume saye seperti sudah lupe tidak macam bulan-bulan sebelumnye..kenape ye?..


Tapi CINTA saye telah ingatkan saye..saye rase macam tak percaye bile CINTA saye yang ingat hari ini hari 'ape'...saye yang ingatkan die pada bulan-bulan sebelumnye...saye jadi sedih dan terharu bile CINTA saye yang lebih ingat dari saye..risau pun ade kerane saye benar-benar sudah lupe...

Saye tau yang CINTA saye juge sudah tau bahawasanya saye sudah lupe..tapi die buat macam xde ape-ape...TERIMA KASIH CINTA saye...tapi setiap kali saye cakap begitu die pasti jawab, die sudah lama terima CINTA saye..dan saye sangat suke dengan jawapan die..lalu bile die yang cakap TERIMA KASIH CINTA..saye akan balas yang same...


Saye SAYANG CINTA saye dan terima die seadanye...kerna die juge lebih SAYANG CINTA die dan lebih terima seadenye...sesekali saye nak juge lebih dari die..tapi saye suke bile die sentiase lebih dari saye...

CINTA saye tak pernah kritik saye..kecuali bile die kene pakse dengan saye...saye pula yang banyak kritik tentang diri saye..pada saye siapalah saye..tapi pada die, siapalah die tanpa saye... 

CINTA saye tak pernah tanya saye, kenapa saye punye mata macam ni..kenapa bibir saye tak macam tu...tapi saye yang selalu usik die...kenapa die macam itu dan macam ini...CINTA saye cume cakap die memang begitu begini, macam itu dan macam ini..sambil tersenyum manis pada saye..kalau die yang tanye saye, saye rase dah lame saye muncung je...

Saye suke merajuk..saje ngade2..CINTA saye pujuk dengan rela tanpa dipaksa dan sangat terror...pada saye, perempuan kan memang macam ni..suke manje2..tapi kesian CINTA saye..bile die cube je nak tarik muke, saye pulak tak reti nak pujuk die..saye tak cube sangat pun pujuk die walau saye tahu salah saye..kerna bagi saye lelaki mane boleh majuk macam perempuan..CINTA saye yang pujuk hati die sendiri..bile die dah tak jadi majuk saye pulak yang suke..JAHAT kan saye..

Saye suke bercerita...pada CINTA saye..die lebih suke mendengar cerita saye..saye bercerita banyak perkara..dan saye suke die dengar cerita saye..sesekali saye nak juge die yang bercerita...tapi bile die bercerita memang susah nak berhenti punye..saye lagi suke...

Itulah CINTA saye...tapi saye boleh cerita sikit saje..kerna saye lebih suke bercerita dengan CINTA saye...

Saye SAYANG CINTA saye...

TERIMA KASIH CINTA...

OPPA, SARANG HAE...

6 comments:

Novelgurl said...

Salam..wah ! sush nk jumpa cinta mcm tu =)

Misz Pinky Eyes said...

hehehe...susah ke...tapi tak mustahil kan..kerna memang benar2 berlaku...

Mr CE said...

Jigeumi Daero Nal Sarang Haeyo, My Love..

Misz Pinky Eyes said...

Mr CE...Sarang Hae..

kay_are said...

sweet!! ++ bile partner kte yang ingatkan.. bukan senang tu, tapi.. nak komen pasal chenta2 ni memang fail, so cume leh mintak, moga kekal sampai bile2 =)

Misz Pinky Eyes said...

TQ Kay_are...
Amin..dat is so sweet of u..
Semoga begitulah hendaknye... =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...