Monday, March 14, 2011

MISZ PINKY EYES TELAH DI TAG!!! =D

Syonok dan touching sebenarnye coz Misz PE telah ditag oleh adik yang comey lote Syakilla Natashah yang juge giler PINK (kite geng kan)...you all boleh melawat blog Adeq Killa yang memang kiut templatenye...http://pinkyzsya.blogspot.com/...so lets not waste any time...time for Misz PE answer all d hot questions...meh tepuk amai-amai beramai-ramai...

First Tag

1. Sila beritahu nama penuh kamu. Tidak kisahlah sampai nama datuk moyang kamu.
    Siti Raihan Binti Kamarrudin Bin Hj Mohamad Bin Abd Hamid 
    (memang sampai takat tu Misz PE tau)
2. Kamu suka warna pink tak?
    Giler tak suke...sampai mate ni nampak semua benda yang pink tulaa yang paling cantik..
    like i said..PINK sudah mate hitamku ini..
3. Kalau kamu ditakdirkan bertemu dengan pemberi tag ini, apa kamu nak cakap dengan dia?
    Dik Killa, bole bagi Kak Misz PE cobet pipi tu tak??bole laa...plizzzz...
4. Siapa yang paling comel? Maher Zain atau kamu?
    Sayelaaa...Maher Zain rambut kurang..hehehe
5. Mane lagi sedap? Kek atau aiskrim?
    Kek...nak2 flavour cheese...dark chocolate...tiramisu...blackforest...
6. Bila tarikh lahir pemberi tag ini? Kalau kamu ingat, kamu memang hebat.
    10 JUNE 1992...si pemberi tag dah bagi jawapan siap2...TQ =D
7. Ain Maisarah, siapakah dia?
    Novelis remaja dan kanak-kanak..coz Adeq Misz PE ade novel dia yang cover warne pink...
    sure la Misz PE remember kan..
8. Ceritakan sejarah kamu membuat blog. Ikutlah berapa perenggan sekalipun.
    Dah penah citer kat awal entri dolu-dolu..penatlaaa nak tulis..hahaha
9. Apabila hari jadi kamu, apa yang kamu nak saya (pemberi tag) berikan kepada kamu ?
    Tiket penerbangan pergi dan balik  bercuti ke Seoul bersama-sama dengan Johnny  
    Depp..hahaha

Second Tag

10.Single / already taken
     Single but not available...tengah gatai nak kawen...
11. Nama gf / bf ?
      My beloved Mr CE ( Chinese Eyes)
12. Agak-agak umur berapa nak kahwin?
      Umur 22 tahun tapi dah terlajak 4 tahun dah..hehehe..skang ble??
13. Tema perkahwinan ?
      Wedding in a garden, with white roses and pink candles....
14. Beza sahabat dan kawan ?
      Ejaan...
15. Siapa sahabat anda ?
      Mr CE =D
16. Tulis seorang sahaja true friend anda
      Mr CE lagi..dan lagi...
17. Sila upload gambar anda yang paling buruk

Candid yang memang buyok...

18. Sila upload gambar anda yang paling cantik / hensem

Boley eh??? =D

p/s : Misz PE ingat nak tag blogger lain..tapi tak retilaa...nwae TQ again Adik Syakilla Natashah...

4 comments:

Yua said...

rajinnya jawab tag.. huhu

Misz Pinky Eyes said...

huhuhu..TQ Yua...new blogger like me harus rajin.. =D

cik nazira said...

hehe sempoi candid uh

Misz Pinky Eyes said...

ni bukan sempoi..ni dah tahap buyok laa..x kiut mcm Nazira..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...