Sunday, February 20, 2011

The New Central Market aka Pasar Seni Budaya

Hari ini Misz PE berpeluang ke CM aka Central Market..tulaa laluan harian pergi balik kerja selama ini..semua kedai dalam CM, Misz PE dah masuk..hari ini orang lebih ramai apatah lagi para pelancong..memandangkan hari ini hari Ahad, dan rasanya sebab utama mereka sakan bergambar adalah kerana rupa bentuk laluan CM di tepian tu..alaaa tempat penyanyi jalanan selalu tu..yup tempat rancangan Bang Bang Boom selalu shooting dan kenakan orang...shooting drama pun selalu gak kat situ..dah berubah baru..sangat cantik..paling membanggakan lagi memang melambangkan seni budaya permainan tradisional Melayu iaitu Wau..Misz PE also said ''WOW!!! Marvelous!!! I like!!!''

Difahamkan juga perasmian laluan yang setelah beberapa bulan ditutup ini telah dirasmikan malam tadi...dengan persembahan bunga api...Misz PE tak melepaskan peluang mengambil beberapa gambar buat tatapan anda dan simpanan peribadi..hehehe

Persekitaran CM yang masih lagi dengan tema Chinese New Year

Misz PE was totally amazed..jangan lepaskan peluang anda ke mari =D

2 comments:

IJAT360 said...

tak pernah pergi..kat sini namapak sawit dengan getah je...=(

Misz Pinky Eyes said...

takpelaa lepas ni bile pegi dun miss snap pict and possing banyak2... =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...