Friday, February 4, 2011

My Dream BedRoom...lalala

Last week..on 29th January...aku telah berpindah ke rumah baru @ Cheras bersama2 Cik Lels aka Kepala Rumah dan Cik Fats aka Pengantin Baru..huhuhu...

Semoga penghijrahan kami ini sentiasa diberkati dan diredhai...Amin...Setiap sorang dapat satu bilik but byk lagi stuff aku x dapat kemas lagi...coz aku cm dah xtau nak kemas cne..hahaha..tapi kan aku dah berangan sakan siap wat research lagi..kononnye nak wat theme bedroom aku tu PINK and WHITE...sesuai la dengan keayuan,kelembutan dan keromantisan jiwaku ini...ececece...malooooo saye...

Kononnye nak wat bedroom aku cm pict kat bawahni...ade sesape nak tulun kah???huhuhu

ade tirai cmni cmbesh je...rase if dh titon xmo bgun dah...

ala2 retro design...but more to white...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...