Wednesday, February 16, 2011

Misz PE yang TENSION !!!

Nape Misz PE tensen ni???uwaaa...
Mestilaa...coz Adobe Photosop CS5 aku yang extended tu dah tak ble aku gunakan...dahlaa banyak projek dalam pale aku skang..ish ish ish...DUGAAN...

Nape plak dah tak ble guna?
Aku pun tak tau...selalunya x penah mintak serial number coz aku dah install gune Serial Number from keygen aku tu...tapi memandangkan keygen tu lak ade virus kononnye,so laptop aku yang mementingkan 'kebersihan' telah remove keygen itu automatically tanpa kerelaanku sendiri..then bile aku nak download semula keygen baru...tetap tak ble and kuar warning ade itu la..ade inilah...
muke aku yang tensen dikelilingi bunga2...hahaha

Tapi nak wat cane kan..tangan aku ni tetap gatai..nak layan CD Korea pun not in a mood...so aku pun godek2 malas @ Adobe Illustrator ni..konon nak naikkan mood aku..so aku 'taburla' bunga-bungaan kat pict aku ni..hehehe..cam geli je...

Alahai...
Sesiapa yang faham sure tau betapa pentingnya Adobe Photoshop kan..kan kan...
Takpe Misz PE,chaiyok2...fighting2...aku akan cube cari keygen baru dan install baru....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...