Sunday, February 13, 2011

Happy Birthday my SiS =)

dapat besday kek camni beshkan..lalala
Istimewa buat kakakku tersayang...the one and only...
Mahanum Binti Kamarrudin...
Selamat menyambut hari lahir yang ke-29 pada hari ini, 13 Februari...
Semoga sentiasa ceria dan berbahagia di samping pasangan dan keluarga tercinta...
Semoga impian dan harapan terlaksana...
Semoga sentiasa cantik dan comey macam adik die ni...huhuhu
Amin...

P/S : pepagi lagi akak aku ni dah mesej nak present tudung 2 layer and handbag..bagi duit la Anum oi...aku terus pos laju lagi...hehehe

muke yang memang tak seiras

2 comments:

Innocent gal said...

hepi bday ckp kat kakak ko eh..
nnt kita pi melaka..banje eh?
ekekkekek lalalala (tu je motif wish bday sebenarnya) :P

Misz Pinky Eyes said...

ecece..tq miss innocent...nanti kite plan la sesame...hang kan dah ade keta...
p/s : agak touching aku bace komen ko yg lepas..tp aku x berani nak komen la...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...