Tuesday, February 15, 2011

Godek2 Photoshop..Part :TypoGraphical Art...

Saye budak baru belajar..ambil galah tolong jolokkan..

Sure korang kat luar sane ramai yang terror kan skill buat potrait using tipografi and photoshop..aku baru nak belajar ni..so inilah hasil aku yang pertama dan julung2 kalinya..siapa2 yang master bolela komen ye..sebenonye banyak lagi cara dan hasil yang lebih cantik boleh dihasilkan..tetapi bergantung kepada tahap kerajinan dan usaha individu itu sendiri..juga type font boleh dipelbagaikan dengan saiz dan warna yang variety..uhuk uhuk..

Aku akan berusaha lebih gigih lagi..so lepas ni aku bole gak ajar sesape yang nak belajar kan... =D

cube teka siapakah ini?



2 comments:

Liz said...

nice,,,keep it up, never give up...try many error b4 u get lots of success..ewahh hihi...

salam kenal

Misz Pinky Eyes said...

tq so much Liz...dat is so true...
salam perkenalan juge... =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...