Sunday, February 6, 2011

Friendly Reminder

Sedang asyik mendownload gunakan broadband...tetibe aku terdengar bunyi burung berkicauan dari laptop kesayanganku ini (beli bersama Mr CE)...aku seakan very familiar dengan bunyi tu...ohh no...aku dah agak dah...itu bunyi each time Encik BB aka BroadBand bagi mesej tu...lalu aku pun buke...ingat apelaa kan..mesejnye berbunyi,
"Friendly Reminder: Yr Broadband usage is reaching the allocated 3GB/mth. Pls purchase additional volume or reduce your usage to avoid having yr speeds managed"

Kwang3...tulaaa pasal dok ngadap laptop and broadband memanjang...download lagu laa(adik aku la ni)...download movie la(aku la ni)...hehehe...ade aku kesah lalu aku teruskan mendownload n surfing dalam lebey kureng berejam gak la..huhuhu...then aku dengo lagi bunyi burung tu...suspens dah ni..lantas aku pun buke mesej from Encik BB,
"Dear customer, you have exceeded the 3GB/mth usage (Celcom FUP). Pls purchase additional volume or we reserve the right to control yr broadband speeds. TQ"

Pict burung pun harus pink...tapi burung ape ek nih??sape tau?

Ahakzzz....well tu bukan probsnye..yang jadi masalahnye skang ni..cmne aku nak tukar bunyi mesej tu biar sedaplaa cket didengo..xmolaaa bunyi burung2 ni...aku nak bunyi lagu Korea ke...mcm ringtone BB aka Blackberry aku ni...lalala

3 comments:

Innocent gal said...

Teeennnssiiioooonnn !
buleh ka?
aduhhhhhh
4 ari dh x cntact ngn utk's ni..dan2 ja ari ni baru terasa kehilangan..ceewwaahhh
wink wink

Misz Pinky Eyes said...

aduyai...itu encik Burung tarak bole bantu...bak kate org jgn jual mahal n jgn jual murah sgt cik oi...lalala

Innocent gal said...

Aku tension mlm ni...
aku x tau nk luah kat mana..x leh ckp kat blog aku sbb nnt rmai yg akn tau..td aku chat ngn mamu.. :) aku hepi kat ctu..Pastu aku tergerak ati nk bukak wall hafizah mohd dom (gf mamu kot).dlm gmbar dia ni byk gmbar2 shopping dgn mamu,kat kete mamu dan sewktu dgnnya..da sah2 diorg berkapel kan?mamu pon byk komen2 kat photo dia..Memang aku redha kalo mamu bkn milik aku..Tp sbb aku ade perasaan lg kat dia..So aku terasa dgn sume ni..Sedih tu ttap ada.Dgn aku dulu,mamu x de pon mcm tu.Kdg2 terfikir mgkin mamu x prnh series dgn aku dulu sepertimana dia serius dgn org ni skang.Kenape lah hati aku ttp ingt dia erk?Aku da tak nk ingt dia dh.Aku nk lupakan dia..Tapi nape ssh sgt erk?Mcm2 dh aku fikir,,tp aku ttp ingt dia..x tau dh nk buat mcm mana..Aku penat dh nk layan perasaan ni..Aku x nk sape2 dh dlm idup aku..Tp nape perasaan ni ada lagi??Kan best kalo esk aku bgn tdo,aku ilang ingatan..x ingt sape2..mula idup baru..How i wish.Berat sgt dugaan ni utk aku lalui..Sometimes terfikir nk ubh diri jadi org lain.tapi aku x mampu nk buat sume tu..tolong la aku... :"(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...